ALGEMENE VOORWAARDEN

Door een bestelling te plaatsen verklaar je je akkoord met de volgende voorwaarden.

 1. Foto’s op Bestelling pagina.
  De foto’s op https://www.lions-kortenberg.be/bestelling/ hebben enkel tot doel een sfeerbeeld te creëren en zijn geen afbeelding van de geleverde producten. Een beschrijving van de geleverde producten kan je bekijken door op de overeenkomstige foto te klikken.
 2. Bestellingen mogelijk tot donderdag 25 juni om 13u.
  De vele producten bij onze leveranciers bestellen en ze klaar maken voor levering vraagt heel wat logistiek werk. Daarom zijn we genoodzaakt een uiterste datum voor bestellingen vast te leggen.
 3. Bestelling verbeteren.
  Indien je in de bevestigings-mail een fout ziet in de gegevens die je doorgegeven hebt, kan je die uitsluitend verbeteren via e-mail naar info@lions-kortenberg.be.
  Deze verbeteringen zijn niet mee mogelijk na donderdag 25 juni 13u.
 4. Betaling van de bestelling.
  De betaling van de bestelling gebeurt uitsluitend via de website met uiterste beveiligde betaalmethodes:
  Wij gebruiken de uiterste beveiligde betaalapp’s van Bancontact, KBC, Belfius of ING waarmee je ook op andere sites je aankopen betaalt.
  Onze website is ook extra beveiligd wat je kan zien in het browser venster door de prefix https:/
 5. Je bent verantwoordelijk om correcte gegevens op te geven.
  Om je bestelling correct uit te voeren moeten wij beschikken over correcte informatie. Verifieer goed dat je adres en bezorgoptie en alle andere gegevens correct zijn.
 6. E-mail en telefoonnummer zijn verplicht.
  We vragen je je E-mail adres en telefoon nummer om je te contacteren in gevallen van onduidelijkheid in je bestelling of wanneer we je leveringsadres niet kunnen vinden. Indien je huis moeilijk te bereiken is, vragen we je onderaan bij de afrekening in het vak Opmerkingen gedetailleerde aanwijzingen te geven. 
 7. Aanvraag van een factuur.
  Indien je je bedrijfsnaam en BTW nummer doorgeeft bij het afrekenen, dan wordt achteraf via een E-mail je factuur opgestuurd.

Laatste aanpassing: 14/06/2020